با آتشبان در امان بمان

وسایل مورد نیاز اعلام حریق

وسایل مورد نیاز اعلام حریق
آتشبان
Ratings
(2)

 وسایل و تجهیزات مورد نیاز اعلام حریق

برای راه اندازی یک سیستم اعلام حریق در ابتدا باید وسایل مورد نیاز اعلام حریق را فراهم کرده و به طورکلی بررسی نماییم.به کارگیری سیستم اعلام حریق در مکان های مختلف باعث جلوگیری از خطرات مالی و جانی در اثر آتش سورزی می شود.در واقع این سیستم ها زمانی شروع به اعلام خطر می کنند که متوجه دود، گرما و نور حاصل از آتش شوند.

برای بررسی استاندارد ها و نگهداری از سیستم های اعلام حریق یکی از مهم ترین و اصلی ترین نکات در عملکرد درست این سیستم است.

برای تست دکتور های دودی این سیستم از وسایل مورد نیاز اعلام حریق استفاده می شود که در ادامه مطلب قصد داریم این تجهیزات را به شما معرفی کنیم.

 

تجهیزات جانبی سیستم اعلام حریق

تمامی ساختمان ها و مجتمع های مسکونی و تجاری باید در برابر آتش ایمن باشند تا از رسیدن آسیب های مالی و جانی تا حدالامکان جلوگیری شود.به همین منظور استفاده از وسایل و تجهیزات جانبی سیستم های اعلام حریق بسیار مهم و حیاتی است. تمامی سیستم های اعلام حریق نیازمند لوازم جانبی استاندارد هستند.

شرکت اعلام حریق آتشبان لوازم جانبی مورد نیاز سیستم های اعلام حریق را با بهترین کیفیت و با استاندار های جهانی، هم به صورت عمده و هم به صورت تک، در اختیار همکاران و مشتریان عزیز خود قرار می دهند

وسایل جانبی مورد نیاز سیستم اعلام حریق

وسایلی که نیاز به برق ندارند:

اسپری دود:

برای تست دکتور های دودی سیستم اعلام حریق باید از اسپری تست دود استفاده شود. البته می توان از روش های دیگری ماننده دود سیگار، اسپند و ایجاد آتش سوزی کنترل شده استفاده کرد که البته این روش ها علاوه بر وقت گیر بودن هرگز با استاندارد های جهانی مغایرت ندارند و مورد قبول نمی باشند.

چراغ اضطراری:

چراغ اضطراری بدون نیاز به برق در هنگامی که برق ساختمان در اثر آتش سوی قطع شده باشد به طور خودکار روشن شده و شروع به فعالیت می کند. برق اضطرای از آنجایی که با باتری کار می کند برای خروج ساکنین از ساختمن بسیار مهم و حیاتی بوده و اغلب در راه پله های اضطراری نصب می شود.

کفپوش عایقی:

یکی دیگر از وسایل مورد نیاز اعلام حریق، کفپوش عایقی می باشد که این مورد به نظر بی ربط و بدون کاربرد می آید.جنس این کفپوش از پلاستیک فشرده شده بسیار ضخیم است که در استاندار های ایمن سازی مورد استفاده قرار می گیرد

باتری اعلام حریق:

در زمان آتش سوزی و قطع برق همزمان بذرای کارکرد پنل های مرکزی اعلام حریق، نیاز به باتری های پشتیبان یا اصطلاحا باتزی اعلام حریق می باشد.

اجزا سیستم اعلام حریق

کنترل پنل اعلام حریق:

وظیفه کنترل پنل ها، کنترل کردن تمامی ورودی ها و خروجی ها می باشد.

آژیر یا چراغ چشمک زن:

آژیر ها و چراغ ها، ادوات هشدار دهنده آتش در سیستم اعلام حریق می باشند که یا به صورت شنیداری و یا به صورت نوری هستند.این سیستم ها حریق را اطلاع رسانی می کنند.

اینترفیس اعلام حریق:

وظیفه این سیستم این است که فرمان خروجی و ورودی را از سیستم های رایج انجام دهد. در واقع این سیستم ها واسط هستند . مم.کن است در خروجی و ورودی واسطه قرار بگیرند.

 

سیستم‌های اعلام حریق برای تشخیص و اطلاع‌رسانی در مواقع بروز حریق ضروری هستند تا افراد به موقع از خطر آگاه شوند و اقدامات لازم را برای نجات خود و دیگران انجام دهند.

برای خرید و نصب سیستم اعلام حریق و همچنین اطلاع از قیمت های اعلام حریق، شما می توانید با کارشناسان شرکت آتش بان تماس حاصل فرمایید.

 

تجهیزات اعلام حریق, وسایل اعلام حریق