با آتشبان در امان بمان

عیب یابی سیستم های اعلام حریق

عیب یابی سیستم های اعلام حریق
Ratings
(1)

رفع خطای سیستم اعلام حریق

عیب یابی سیستم اعلام حریق با توجه به حساسیت این دستگاه و نقش مهمی که در حفظ امنیت و ایمنی ساختمان دارد، یکی از اولویت های مهندسان و متخصصان امور تاسیسات در ساختمان است. بر همین اساس ما می خواهیم نگاهی گذرا به این سیستم و عیب هایی که می تواند رخ دهد داشته باشیم تا با به روزرسانی در زمان مناسب از حادثه جلوگیری کنیم.

کلیاتی درباره عیب یابی سیستم اعلام حریق

بدون شک می دانید که سیستم های اعلام حریق نیاز به آپدیت همیشگی بر اساس فناوری و یافته های تکنولوژیک دارند. بر همین اساس گاهی اوقات ممکن است که سیستم دچار برخی خطاها شود که کاملا قابل رفع است و می تواند عملکردش را بهبود بدهد. بر همین اساس لازم است همیشه به این مهم توجه داشته باشید که تعمیر و نگهداری سیستم های اطفای حریق در زمان لازم از اهمیت بالایی برخوردار است.

آلارم های اشتباه سیستم های اعلام حریق

در بحث عیب یابی سیستم اعلام حریق یکی از شایع ترین خطاهای سیستم که باید حتما به آن رسیدگی شود، آلارم های سیستم است. آلارم سیستم اطفا حریق معمولا یا ناخواسته است و به دلیل دود، حرارت بخاری و یا سیگار روشن می شود و یا به دلیل اشتباه در پنل ها و شصتی ها رخ می دهد. معمولا اشتباهاتی که در تنظیم پنل ها، دتکتورها و شستی ها رخ می دهد منجر به شکل گیری آلارم کاذب می شود که برای عملکرد بهتر و دقیق دستگاه باید حتما در اسرع وقت به آن رسیدگی شود.

بازدید های هفتگی و ماهانه سیستم اعلام حریق

یکی از فرایندهای مهم در عیب یابی سیستم های اعلام حریق بازدید و چک کردن مرتب دستگاه است. بر همین اساس لازم است سیستم اطفای حریق به صورت هفتگی برای چکاب پنل مرکزی بازدید شده و برنامه چکاپ 6 ماهه هم داشته باشد. در بازدید 6 ماهه محصول برای جلوگیری از هرگونه خطا در عملکرد دستگاه حتما باید تمام کابل ها، سیم ها، شستی ها و دتکتورها، آژیر ها و فلاشرها چک و بازدید شود. در نهایت هم دستگاه نیاز به بازدید سالانه و به روز رسانی دارد که در این پروسه باید دستگاه و تمام دتکتور هایش تمیز شده و به اصطلاح سرویس شود. این مورد یکی از عملیات های مهم عیب یابی سیستم اعلام حریق است و موجب افزایش کارایی و راندمان دستگاه می شود.

دتکتورها باید تست شود

در انتهای بحث عیب یابی سیستم اعلام حریق لازم است حتما به تست و آزمایش حساسیت دتکتورها نیز توجه شود. این آزمایش که تست دودی شناخته می شود حساسیت دتکتور در اعلام حریق را آزمایش کرده و در صورت نیاز آن را تعویض خواهد کرد. بهترین زمان برای تست کردن دتکتورها 4 سال یک بار است. بر همین اساس معمولا بعد از این چکاب برچسبی با تاریخ بر روی دستگاه نصب می شود تا در صورت نیاز مجدد این آزمایش انجام شود.

فروش سیستم های اعلام حریق در آتشبان

چنانچه قصد خرید سیستم اعلام حریق را دارید و نیاز به مشاوره و راهنمایی جهت انتخاب درست نوع مناسب سیستم اعلام حریق نسبت به محل نصب آن را دارید می توانید با شرکت آتشبان تماس حاصل نمایید و با مشاوره رایگان با کارشناسان و مهندسان کارآزموده و همچنین استعلام قیمت اقدام به خرید و نصب سیستم اعلام حریق مناسب برای ساختمان مورد نظر خود باشید. همچنین اگر ساختمان شما دارای سیستم اعلام حریق می باشد و نیاز به عیب یابی و رفع آن دارید می توانید ببا ما تمس حاصل نمایید زیرا سیستم اعلام حریق یکی از مهمترین اولویت های ساختمان است. بهتر است برای عیب یابی سیستم اعلام حریق چکاپ های ماهانه و سالانه از دستگاه انجام شود.

اطلاعات تماسی آتش بان

تهران لاله زار جنوبی کوچه اتحادیه پاساژ اتحادیه طبقه دوم واحد 5 تلفن: 02140330667

فروشگاه آتشبان : 33923639- 021

فروشگاه مرکزی آتشبان : 33989590 – 021

همراه مدیریت : 09126453457

اعلام حریق ایران, اعلام حریق زیتکس, سیستم اعلام حریق, عیب یابی اعلام حریق, رفع خطای سیستم اعلام حریق, خطای سیستم اعلام حریق