مراحل نصب دتکتور اعلام حریق
نصب دتکتور اعلام حریق
اگر قصد دارید نصب دتکتور اعلام حریق را خودتان از صفر تا صد انجام دهید با ما همراه باشید تا شما را قدم به قد با تمام مراحل آن آشنا کنیم و شما را نحوه سیم کشی اعلام حریق، نحوه تست زون و یا مدارهای دتکتور ها و شاسی ها، نحوه تست مدار آژیر و کنترل پنل سیستم اعلام حریق آشنا کنیم.
ولی ما باز هم به شما یادآور میشویم که بهتر است کار را به کاردان بسپارید تا امنیت کارتان تضمین شده باشد و یا حداقل مراحل نصب را در کنار یک متخصص انجام دهید تا ایرادات نصب و راه اندازی کار شما گرفته شود.
مراحل اولیه نصب دتکتور اعلام حریق
جهت نصب دتکتور اعلام حریق باید نقشه سیستم اعلام حریق را به خوبی مطالعه نمایید تا بتوانید طبق آن سیم کشی اولیه را بصورت اصولی انجام دهید.
چنانچه سیم کشی ها از قبل انجام شده بود باید دقت کنید که سیم کشی ها با نقشه سیستم اعلام حریق مطابقت داشته باشد.
در ادامه باید این نکته را بدانید که کابل افشان دو رشته جهت مدار آژیرها و دتکتورها و ریموت ال ای دی استفاده نمایید و حتما توجه کنید که کابل ها باید از ضربه، مورد جویدگی حیوانات و مواردی از این قبیل ایمن باشد. پس از پیاده سازی کابل ها طبق نقشه کابل کشي حالا نوبت به دتکتورهاي حرارتي و دود، شستي ها و آژير هاي اعلام خطر میرسد که بایستی نصب گردند.
در ادامه مرکز کنترل را براساس دستورالعملهاي ارائه شده مرکز کنترل امتهان کنید. سپس جعبه دستگاه را در محل مناسب نصب کنید و کابلشو را با باز کردن پیچ اتصال ار را که بر روی دستگاه قرار دارد جدا کنید.
اتصال سوکت PL3را نیز جدا کرده و در این مرحله کابل برق ۲۲۰ ولت را از طریق سوراخ هایی که بر روی جعبه اصلي دستگاه قرار داشت عبور دهید.
نکته بسیار مهم در این قسمت آن است که به هیچ عنوان دتکتور و شستی و آژیر را قبل از امتهان کردن سیم کشی ها متصل نکنید.
مراحلی که در بخش بالا توضیح داده شده در حقیقت مراحل مهم در نصب اولیه دستگاه است و باید برای آموزش مراحل بعدی یعنی مراحل تکمیلی و آزمایش مرکز کنترل با ما همراه شوید.
مراحل تکمیلی نصب دتکتور اعلام حریق
پیشنهاد ما به شما در مرحله تکمیلی نصب دتکتور اعلام حریق این است که جهت جلوگیری از صدمه به دستگاه در هنگام اتصال سيم ها، باطري ها را جدا کنید و حتما قبل آن مطمین شوید که برق 220 ولت قطع باشد.
حال نوبت به تست سیم بندی ها میرسد و پس از آن مقاومت هاي انتهاي خط را از ترمينال دستگاه باز کرده و آنها را به ترمينال هاي آخرين دتکتور و آخرين آژير هر مدار وصل کنيد.
حال زمان آن رسیده اس که آژيرها و دتکتورها را وصل کنید (مقاومت ۴۷۰ اهم برای هر شستی لازم است که اگر اینگونه نباشد به جاي حالت اعلام حريق نشانگر اشکال مداراتصال کوتاه روشن میشود ).
اگر تمامی مراحل گفته شده را به درستی انجا داده باشد میتوانید باطری ها را در داخل دستگاه قرار داده، سیم و بعد از آن برق را وصل نمایید.
مرحله آخر نیز مرحله آزمايش مرکز کنترل ی باشد که شامل مراحل زیر است:
- آزمايش مدار نمايشگر و وضعيت تغذيه
- آزمايش کردن مدار کنترل آژير
- آزمايش مدار کنترل دتکتور
جهت مشاوره بیشتر درباره مراحل نصب دتکتور اعلام حریق میتوانید با گروه آتشبان تماس حاصل نمایید و یا کلیه مراحل نصب را در کنار یکی از کارشناسان ما با خیال راحت به پایان برسانید.
نصب دکتور اعلام حریق, اجرای دکتور اعلام حریق, دکتور, دکتور سیستم اعلام حریق, نصب دکتور, راه اندازی دتکتور اعلام حریق, دتکتور